Alt

Montajul ca operă de artă

 În scopul creării condițiilor pentru a garanta cea mai bună performantă și durabilitate a soluțiilor sale, precum și pentru susținerea profesionalismului companiilor care produc sisteme impermeabile, General Membrane susține montatorii specializați oferind:

CONTROLUL PRODUCȚIEI ÎN FABRICĂ 

Produsele General Membrane au marca CE de conformitate cu cerințele de sigurantă ale Uniunii Europene, sunt fabricate în conformitate cu standardul internațional al sistemului de management al calitătii UNI EN ISO 9001 (certificare voluntară) și sunt certificate în clasă E de reacție la foc.

SOLUȚII TEHNICE AD HOC 

Peste 50 de soluții tehnice dezvoltate de Biroul tehnic General Membrane pentru a satisface toate nevoile clienților săi, în raport cu reglementările în vigoare în domeniul hidroizolației. Descoperiți toate specificațiile tehnice cu o garanție de zece ani.

MANUALELE DE MONTAJ ȘI ÎNTREȚINERE

Consultați Manualele de instalare ale membranelor bitum-polimer, Manualul de mentenantă pentru întreținerea de rutină a acoperișului și reglementările relevante privind instalarea și proiectarea corectă a sisteme impermeabile.

 ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Aveți nevoie de mai multe informații sau asistenţă? General Membrane pune la dispoziție soluțiile emise de Biroul Tehnic: pentru a ne contacta, faceți clic aici.

 

Link