Elegia industriala

ANGAJAMENTUL DE A PRODUCE 'O OPERĂ DE ARTĂ'

General Membrane produce pentru prezent și contribuie la construcția viitorului, un viitor în care arhitectura sustenabilă ar trebui să fie o normă și nu o excepție, de aici și decizia Companiei de a se alătura U.S Green Building Council.

Alt

1993 - 2018

Soluțiile pentru hidroizolații propuse de General Membrane se bazează exclusiv pe materiale reciclabile, iar produsele respectă atât Mediul cât și oamenii care trăiesc în el. Pentru o transparenţă a eforturilor susținute, Compania a realizat o certificare independentă a politicii de protecție a mediului și a început să urmărească propria Amprenta de Carbon.

Alt

GENERAL MEMBRANE LOVES EARTH (Iubește Pământul)

General Membrane crede că valoarea companiei nu constă doar în capacitatea sa de a optimiza procesele de producție și veniturile, ci și de a contribui la sustenabilitatea socială, culturală și de mediu.

Să respectăm natura și în special locul unde produce compania, să dezvoltăm medii de lucru sigure, sănătoase și stimulante, să valorificăm tendința către calitate și inovație, să imbunătățim cultura tehnică, artistică și arhitecturală: aceasta este misiunea antreprenorială a General Membrane!

General Membrane Loves Earth este proiectul prin care compania își propune să își realizeze angajamentul față de mediu.

 

Află mai multe

GENERAL MEMBRANE ITALIA

General Membrane Italia înseamnă douăzeci și cinci de ani  dedicați  proiectării, fabricării și vanzării sistemelor de impermeabilizare în Italia și în lume; înseamnă găsirea optimelor soluții și produse cu caracteristici și performanțe de succes într-un sistem certificat de calitate. 
Încă de la înființarea sa, în 1993, compania General Membrane S.p.A s-a impus și dezvoltat continuu pe piața mondială a membranelor bituminoase prin calitate, noi tehnologii de producție și cercetare, dar și prin inovațiile aduse în domeniul impermeabilizarilor. 

Mai mult
 1. 1993

  Se înființează GENERAL MEMBRANE SpA, Italia, în Ceggia, lângă Veneția. Până la sfârșitul anului, începe producția de membrane bituminoase.
   

 2. 1996

  A doua linie de producție este inaugurată cu scopul de a îmbunătăți calitatea membranelor și procesului de fabricație.

   

 3. 1997

  General Membrane SpA se certifică conform ISO 9001 privind Managementul Calității  și trasabilitatea procesului de producție.

   

 4. 2003

  Apare Progettocontemporaneo, proiect inițiat pentru a promova lucrările tinerilor arhtecti în Europa.

   

 5. 2005

  General Membrane Spa dobândește Certificarea ISO 14001 pentru Sistemului de Management al Mediului, pentru unitatea de producție de la Ceggia, datorită investițiilor masive realizate în acest scop.

   

 6. 2006

   

  Progettocontemporaneo devine sediul exclusiv al Triennale Off pentru Veneto și Friuli Venezia Giulia.

  A treia linie de producție este activată pentru extinderea gamei.

  General Membrane S.A este fondată în Buzău (România), cu o linie modernă de producție membrane bituminoase.

   

 7. 2007

   

  CUT FIRE  este noua gamă de membrane certificate pentru protecția clădirilor la acțiunea focului extern, certificate in Clasa E.

  Apare sistemul GENERAL SOLAR PV, noul sistem integrat fotovoltaic impermeabil al General Membrane  pentru producerea de energie electrică curată.

   

 8. 2011

   

  Apare General Fix, un sistem revoluționar brevetat pentru sistemele fotovoltaice inegrate ȋn acoperiş.

 9. 2012

   

  General Membrane obține Certificarea OHSAS 18001 care stabilește cerințele necesare pentru un sistem de management pentru protejarea sănătății și securității in muncă.

  General Membrane SpA devine membru al U.S Green Building Council, o asociație care are ca scop promovarea construcțiilor durabile și sustenabile.

   

 10. 2013

   

  General Membrane introduce noile sisteme de impermeabilizare N.E.W., durabile și economice, cu o garanție de douăzeci de ani.

  Compania celebrează douăzeci de ani de succes în Italia și în lume, performanţă datorată calității produselor și sistemelor de impermeabilizare.

  Cunoscutul regizor italian  Riccardo De Cal regizează videoclipul de prezentare al  General Membrane SpA  - "Elegia Industriale".

   

 11. 2014

  General Membrane certifică propria amprenta de carbon - Carbon Footprint, în conformitate cu standardul internațional UNI EN ISO 14064 -1: 2012.

   

 12. 2015

   

  NEXT, un sistem inovator e baza de inducție pentru hidroizolația acoperișurilor a fost creat. 

   

 13. 2017

   

  Apar membranele Hail-Shield, pentru potectie sporita la grindina.

   

 14. 2018

  Apare gama de ECO-LICHIDE, produse lichide pe baza de apa, cu un impact scazut asupra mediului inconjurator.

   

 15. 2019

  Doua linii noi de productie sunt instalate la fabrica din Buzau  - una pentru productia de polistiren expandat General EPS si cealalta pentru caserarea panourilor termoizolante cu membrana bituminoasa, rezultand un sistem de impermeabilizare cu termoizolatie inclusa - General Termo.

   

 16. 2020

  Incepe productia de ECO - LICHIDE, produse lichide pe baza de apa, in fabrica de la Buzau.