General Membrane S.A operează în domeniul materialelor de impermeabilizare pentru industria construcțiilor. Compania consideră calitatea și flexibilitatea ca factori fundamentali ai succesului, realizând astfel investiții continue în resurse umane, în organizare, în tehnologie nouă, atât în domeniul producției, cât și al cercetării și dezvoltării. 
  
Creșterea progresivă și neintreruptă a cantitătilor produse, a cifrei de afaceri, a penetrării pe piața românească și a loialitătii clienților confirmă astăzi succesul companiei
  
Mai mult, General Membrane operează  și în sectorul fotovoltaic, propunând sisteme impermeabile și fotovoltaice pentru producerea de energie electrică curată din acoperișuri, confirmând angajamentul constant fată de mediu
  

PRODUCȚIA

General Membrane proiecteza Sisteme de Hidroizolare pentru construcții și produce membrane hidroizolante bazate pe bitum distilat modificat cu polimeri. 
Gama de materiale de impermeabilizare este extrem de diferentiată, pentru a satisface orice cerintă venită din partea arhitecților, proiectanților sau firmelor de construcții partenere. 
Sunt disponibile ambele membrane clasice (elastoplastomerice - APP, elastomerice - SBS) și membranele bazate pe polimeri polialfaolefinici - APAO, o nouă generație de membrane impermeabilizante. 
  
Toate sunt furnizate în variantele necesare în ceea ce privește greutatea, grosimea, lungimea, finisarea suprafeței și armarea (poliester, fir continuu, fibră de sticlă, folii de aluminiu sau cupru). 
  
Gama de culori din produsele cu finisaj de suprafată minerală auto-protejată este deosebit de largă, pentru a permite proiectantului o inserție consecventă a lucrării în mediul extern. 

Produsele rezistente la foc, produsele pentru impermeabilizarea grădinilor suspendate, poduri și viaducte, tuneluri și bazine, canale, fundații, parcări și depozite de deșeuri au fost dezvoltate pentru aplicații speciale. 
Sistemele de izolație termică permit proiectantului să satisfacă atât nevoia de impermeabilizare, cât și necesitatea izolației termice pe orice tip de suprafată (plat, ondulat, ondulat etc.). 
  
 Alte produse speciale disponibile sunt: sisteme de ancorare, geotextile, termoizolații, membrane lichide, amorse sau vopseluri protective și orice alt accesoriu necesar pentru realizarea corectă a diferitelor sisteme de impermeabilizare
  
Mai mult, din 2007, General Membrane SpA operează și în sectorul fotovoltaic, oferind un sistem de impermeabilizare fotovoltaică cu integrare arhitecturală totală. 

CERCETARE  ȘI DEZVOLTARE

General Membrane investește constant resurse importante și în cercetarea stiintifică și dezvoltarea de noi materiale și soluții pentru hidroizolarea modernă-o activitate certificată ca parte a Sistemului de Management al Calitătii ISO 9001

Echipamentul sofisticat permite o analiză precisă a bitumurilor, a polimerilor, a comportamentului diferitelor materiale plastice în bitum. Informațiile care decurg din recunoașterea materialelor, din cunoașterea compoziției lor, a proprietătilor fizico-chimice și a comportamentului lor termic, sunt de bază pentru compania în realizarea de noi produse și procese de producție și în controlul celor existente. 
  
General Solar PV, General FIX și N.E.W. dezvoltate de divizia Research and Development General Membrane, demonstrează angajamentul Companiei de a identifică noi produse, sisteme și tehnologii care pot rezolva nevoile noilor funcții de acoperiș. 

SPIRITUL "GREEN"

"Nu moștenim Pămantul de la  strămosii noștri, îl imprumutăm de la copiii noștri".

Seattle, Căpetenie Indiană  Duwamish

General Membrane  lucrează pentru prezent și contribuie la construirea unui viitor în care construcția durabilă este normă și nu o excepție. Soluțiile pentru hidroizolații propuse de General Membrane folosesc numai materiale reciclabile și sunt produse în conformitate cu mediul înconjurător. Dorința de a-și face eforturile transparente pentru mediul inconjurător a determinat compania să:

-  să urmărească certificarea voluntară a politicii de mediu adoptate (standardul internațional al Sistemului de management de mediu UNI EN ISO 14001) 

- să se alăture Consiliului Green Building din SUA, o asociație internatională care s-a angajat să promoveze o construcție durabilă si unde General Membrane SpA este membru.
  

PRODUCȚIE SUSTENABILĂ 

 General Membrane a implementat numeroase inițiative menite să asigure un proces de producție care respectă mediul
  
În 2009, General Membrane Italia a instalat un sistem fotovoltaic General Solar PV care acoperă locul de producție din Ceggia (VE). Sistemul, care ajută la satisfacerea nevoilor energetice ale companiei, este răspandită pe o suprafată de 3500 de metri pătrati și produce cca. 200 KWp, care permit reducerea emisiilor de dioxid de carbon cu peste 87.500 kg pe an. 
  

Angajamentul Companiei nu se limitează la aspectele strict legate de activitatea de producție, ci investește fiecare aspect al activitătii companiei, de la proiectarea unor clădiri special structurate pentru a garanta cel mai mare iluminat natural posibil, la grija în materialelor folosite la activitatea logistică și unde colectarea separată a deșeurilor este respectată cu scrupulozitate. 

Alt

PRODUSE ȘI TEHNOLOGII  PENTRU CONSTRUCȚII DURABILE 

General Membrane folosește numai materiale ecologice compatibile pentru a-și produce membranele bitumioase și utilizează în mare măsură materii prime reciclate. 
  
Poliesterul cu care sunt produse armarea membranelor de impermeabilizare provine din recuperarea sticlelor PET derivate din colectarea diferentiată de deșeuri urbane, iar compușii nu conțin substanțe toxice sau nocive, astfel încât toate produsele să fie complet reciclabile și să garanteze un impact asupra mediului nul la sfârșitul ciclului lor de viată. 
  
General Membrane SpA
 a ales să se alăture Consiliului pentru Clădiri Verzi din S.U.A. pentru promovarea unor tehnici durabile de construcție, deoarece sensibilitatea ecologică generală a membranei nu se limitează la evaluarea caracteristicilor produselor sale, ci vizează asigurarea faptului că acestea sunt utilizate în cel mai bun mod. 
  

Alt