Certificare EN ISO 14001

 

Grija față de mediul înconjurător reprezintă o valoare foarte importantă și esentială pentru General Membrane. Respectul și protecția mediului, atât la locul de muncă, cât și în afară, reprezintă o obligație etică și morală a fiecărei organizații.

Pentru a imbunătăti durabilitatea proceselor de producție, este necesar să se măsoare și să se monitorizeze în mod constant consecințele intervențiilor proprii.

Pentru aceasta, General Membrane a întreprins cea mai dificilă provocare dintre cele ale Certificărilor voluntare: proiectarea și aplicarea unui Sistem de Management de Mediu în conformitate cu standardul internațional  EN ISO 14001, pentru care Compania raportează în mod repetat contribuția fiecărui pas din lanțul de producție, în vederea imbunătătirii continue.

Numeroasele investiții făcute în această direcție au determinat compania să obtină, în 2010, certificarea internatională  EN ISO 14001 pentru Sistemul de management de mediu pentru fabrică din Buzău.

Toate activitățile care pot avea impact asupra mediului sunt perfect controlate de către GENERAL MEMBRANE SA, toți factorii de mediu (emisie de pulberi, emisie de noxe, gestionarea deșeurilor) sunt monitorizați iar respectarea legislației de mediu este garantată prin existența unor proceduri interne cunoscute și aplicate de întregul personal.

 

„Nu moștenim Pămantul de la strămosii noștri; noi ȋl imprumutăm de la copiii nostri”
Proverb indian
Alt