Membrane GEMINI în versiunea cu țesut nețesut de poliester cu fir continuu (spunbond), de inaltă densitate, care oferă o rezistență mecanică excelentă.


Compound-ul membranelor GEMINI FC MINERAL este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici și polipropilenă atactica. Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10°C) și stabilitatea formei la cald (120°C). Aceasta se reflectă în creșterea funcționalității în timp. Membrane cu o ridicată rezistență la îmbătrânire termică și cu optimă stabilitate de formă la cald, sunt aplicabile în orice zonă climatica și în special în țările cu clima caldă și pe acoperișurile izolate termic.

O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu clima aspră. Acest compound, datorită formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil împotrivă îmbătrânirii prin expunerea la razele UV și asigură o excelentă pedonabilitate în timpul aplicării.

Armătura folosită la membranele GEMINI FC MINERAL este constituită dintr-un țesut nețesut de poliester cu fir continuu (spunbond), de inaltă densitate, ranforsat cu fibră de sticlă, ce nu putrezește. Aceasta le conferă membranelor  o stabilitate dimensională excelentă ce împiedică retragerea stratului impermeabil  chiar și pe suprafețele cu un înalt grad de solicitare termică.


PROTECȚIE MINERALĂ

    
 

 2 - Strat final