General Eco Primer este un primer bituminos pe baza de bitum si apa, utilizat ca amorsa pentru eliminarea prafului si a porozitatii suprafetelor de beton, permitand astfel aplicarea rapida a membranelor bituminoase.


General Eco Primer este un primer bituminos pe baza de bitum si apa, utilizat ca amorsa pentru eliminarea prafului si a porozitatii suprafetelor de beton, permitand astfel aplicarea rapida a membranelor bituminoase. Se caracterizeaza printr-o foarte buna aderenta si penetrare a suportului si, cel mai important, se usuca repede. General Eco Primer nu este inflamabil si nici nu este periculos pentru utilizator.

General Eco Primer se aplică pe structuri de beton; are o mare putere de penetrare și consolidare pe toate suprafețele cementoase uscate. Garantează o bună aderență atât pentru membranele bituminoase atât lichide cât și pentru cele cu polimeri.

Este important ca suprafețele de beton pe care urmează să fie aplicată amorsa General Eco Primer să fie cât mai uscate posibil, fără uleiuri sau praf. Produsul este gata de utilizare, fiind suficientă o reamestecare ușoară înainte de utilizare. Aplicarea se face cu peria, pensula, trafaletul sau prin pulverizare. Timpul de uscare este influențat de porozitatea betonului, grosimea peliculei de amorsă, temperatură suportului și a mediului ambiant. Consum specific-200-300gr/mp.

Cutii plastic de 18kg.

Butoaie de 190kg.