Membrane lichide pe bază de apă

General Ecoliquid White Fiber

Cere informații

General Ecoliquid White Fiber este o membrana lichida imeprmeabilizanta, pigmentata,  pe baza de apa, puternic reflectanta.


Membrana lichida impermeabilizanta, pigmentate, elastomerica cu reflexivitate crescuta certificate (SRI 108%) formulata cu copolimeri acrilici modificati in dispersie apoasa si aditivi speciali. Reduce carbonatarea cimentului.

Formeaza o pelicula puternica si elastica ce adera perfect si rezista agentilor atmosferici, razelor UV si posibilelor microfisuri care se pot forma pe suportul de baza de dedesubt. Isi pastreaza proprietatile de rezistenta si pe suprafete din zone industrial sau de coasta. Gata de utilizat.

Fara solvent: non-toxic, fara miros si neinflamabil, sigur pentru mediul inconjurator.

General Ecoliquid White Fiber este gata de utilizat in domenii precum:

  • Izolarea termica a suprafetelor tratate, prin pelicula alba ce reflecta razele soarelui si reduce temperatura la nivelul suportului;
  • Impermeabilizarea si refacerea teraselor plane pietonale, balcoanelor, bailor sau saunelor, acoperisurilor din metal sau cu membran e bituminoase vechi, pereti ingropati;

Se recomanda aplicarea la temperaturi intre +5°C si +30°C. Evitati aplicarea in conditii de ceata, ploaie, inghet sau caldura si frig extreme.

General Ecoliquid White Fiber  este gata de utilizare si poate fi aplicat cu pensula, trafaletul, peria sau prin pulverizare.

Este compatibil cu suprafete din ciment, metal, membrane bituminoase, membrane lichide , lemn.

Galeti de plastic de 5, 10 sau 20kg.