GENERAL ECOLIQUIDA este o membrană lichidă elastomerica impermeabilizantă, pe bază de rășini modificate în emulsie apoasă.


General Ecoliquida este o membrană lichidă elastomerica impermeabilizantă, pe bază de rășini modificate în emulsie apoasă.

Are o bună permeabilitate la vapori de apă și o rezistență optimă la îmbătrânire, la acțiunea razelor UV, precum și la ploi acide. Produsul nu este toxic și protejează mediul înconjurător.

Membrană lichidă General Ecoliquida este recomandata la impermeabilizarea teraselor, a suprafețelor din beton, tablă cutată, a băilor, a plăcilor din fibrociment. Este un produs excelent pentru acoperirea și asanarea placilor din azbociment.

General Ecoliquida este gata de aplicare și trebuie pusă în operă prin pulverizare sau cu pensula. Este recomandată aplicarea în dublu strat. 

Asigurați-vă că suportul este curat, uscat, lipsit de părți friabile. Nu aplicați în condiții de ploaie iminentă și protejați până la uscarea completă. Se recomandă, înaintea aplicării produsului, verificarea prezenței unei eventuale umidități în suport, pentru evitarea exfolierii și formării bulelor, datorate presiunii vaporilor. Depozitați și aplicați la temperaturi cuprinse între +5°C și +35°C.

Cutii metalice de 5, 10 sau 25 Kg.

Culori: gri-roșu-verde-alb.