Broof Fire Protection

MERCURY FC MINERAL Broof(T2)

Cere informații

 MERCURY FC MINERAL -20°C este un tip de membrană caracterizată de o bună flexibilitate la rece și elasticitate.


Compound-ul membranelor MERCURY FC MINERAL Broof(T2) este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-20 ° C), și elasticitatea. Acești doi parametri sunt determinanți pentru rezistență la îmbătrânirea termică și rezistența la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflectă în creșterea funcționalității în timp a acestuia.

Rezistența mărită la fisurare determină aplicabilitatea acestor membrane în orice zonă climatica și pe acoperișurile puternic solicitate.

 O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării.

Aditivul ignifug permite acestor membrane să contracareze acțiunea focului extern fără a compromite caracteristicile tehnice. De asemenea, permite aplicarea cu tehnica tradițională la flacără, atât pentru așezare, cât și pentru sudarea suprapusă.

Deoarece acest compus poate fi atacat și deteriorat prin expunerea la razele UV, va fi necesară aplicarea unei a doua membrane rezistente la UV (dublu strat) sau a unei protecții grele de beton sau pietriș.

Armătura folosită la membranele MERCURY FC  MINERAL Broof(T2) este constituită dintr-un țesut nețesut de poliester, ranforsat cu fibră de sticlă ce nu putrezește. Această le conferă membranelor o stabilitate dimensională excelentă ce împiedică retragerea stratului impermeabil chiar și pe suprafețele cu un înalt grad de solicitare termică.

Armătura are proprietăți mecanice ridicate cum ar fi rezistența la tracțiune, alungirea și rezistență la rupere.

PROTECȚIE MINERALĂ 

    
 

2 - Strat final