Reflect Protection

PHOENIX FC REFLECT PROTECTION

Cere informații

Membranele PHOENIX FC MINERAL sunt o gama de  o membrane caracterizate de o optimă rezistență la îmbătrânire termică, prelungind astfel durata de viață a sistemului hidroizolator. Sunt ideale pentru aplicațiile în zonele cu clima caldă, pentru acoperișuri termoizolate.


Compound-ul membranelor Phoenix Reflect Protection -20°C este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici și polipropilenă atactica (APP). Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-20°C) și stabilitatea formei la cald (140°C). Această se reflectă în creșterea funcționalității în timp.

Membrane cu o ridicată rezistență la îmbătrânire termică și cu optimă stabilitate de formă la cald, sunt aplicabile în orice zonă climatica și în special în țările cu clima caldă și pe acoperișurile izolate termic.

O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu clima aspră. Acest compound, datorită formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil împotriva îmbătrânirii prin expunerea la razele UV și asigură o excelentă pedonabilitate în timpul aplicării, proprietăți esențiale ale suprafețelor "expuse", caz în care chiar și aspectul estetic trebuie să fie impecabil.

Armătura folosită la membranele Phoenix Reflect Protection -20°C este constituită dintr-un țesut nețesut de poliester cu fir continuu (spunbond), de inaltă densitate, ranforsat cu fibră de sticlă, ce nu putrezește. Aceasta le conferă membranelor  o stabilitate dimensională excelentă ce împiedică retragerea stratului impermeabil  chiar și pe suprafețele cu un înalt grad de solicitare termică.

 Armătura are proprietăți mecanice ridicate cum ar fi rezistență la tracțiune, alungirea și rezistență la rupere, cu capacitatea semnificativă de absorbție a mișcării datorită solicitărilor structurale mari, care pot fi stabilizate cu elemente de fixare mecanice în zonele expuse la vânturi puternice, sau să suporte greutatea unui strat de protecție că strat final la hidroizolarea acoperișurilor.

PROTECȚIE MINERALĂ 

 

2 - Strat final;  
- Monostrat