ARIES STRIPS cu flexibilitate de -5 °C sunt membrane potrivite în special pentru lipirea pe suprafețe bituminoase vechi. Conţin benzi termoadezive speciale care pot fi activate cu căldură, permițând în același timp difuzia vaporilor de apă într-un mod controlat.


Compoundul membranelor ARIES STRIPS constă într-o mixtură de bitum modificat cu polimeri elasto-plastomerici și polipropilenă atactica. Suprafața expusă este acoperită cu benzi bituminoase, modificate cu polimeri elastomerici adezivi, pentru a permite aderența panourilor de termoizolație. Calitatea membranei este dată de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-5°C) și adezivitatea excelentă.

Aceste membrane au fost proiectate pentru controlul difuziei vaporilor, chiar și lipite de substrat; benzile asigură aderență perfectă la panourile de termoizolație.

Armătura utilizată în membranele bituminoase din gama ARIES STRIPS constă dintr-o tesătură de poliester stabilizată cu fibră de sticlă, ce nu putrezește. Membranele cu o stabilitate dimensională excelentă au o performantă ridicată și evită retragerea stratului impermeabilizant, chiar și pe acoperișuri cu solicitări termice puternice.

 8 - Membrane pentru controlul vaporilor 
 Produs testat conform standardului UNI EN 13970.