Coverasfalt este o mixtură bituminoasa utilizabilă în domeniul întreținerii drumurilor, pentru toate intervențiile de reparare a suprafețelor rutiere. 


Produsul COVERSFALT este ideal în domeniul întreținerii drumurilor, pentru toate intervențiile de reparare a suprafețelor rutiere, chiar și pentru astuparea decupărilor din asfalt, efectuate pentru treceri de cabluri, țevi sau alte sisteme tehnice în general. Amestecul special al mixturii COVERASFALT, ce se unește în compresie datorită efectelor traficului fără a adera pe pneuri, permite ca produsul să poată fi utilizat în orice condiții, chiar și pe suprafețe umede. Rezistența la alunecare devine mai mare datorită întăririi 

Produsul poate fi folosit la intervenții de reparare a suprafețelor rutiere, umplerea golurilor din asfalt, efectuate pentru treceri de cabluri, țevi sau alte sisteme tehnice. 

Produsul este gata de utilizare și trebuie aplicat într-o grosime de maxim 5 cm. Nu necesită mijloace particulare pentru compactare și nici vreun primer. Nu acoperiți suprafața cu ciment sau nisip după aplicare. Produsul se folosește numai pentru umplerea golurilor/ cavităților, nu se folosește la realizarea rampelor de acces. 

 Saci de 25kg.