Membrane caracterizate de o bună rezistență la trafic. Gemini Poduri -10°Ceste o membrană special concepută pentru zonele de trafic intens, datorită bunelor valori de rezistență mecanică și rezistență la temperaturi înalte, certificata conform SR EN 14695:2010.


Compound-ul membranelor GEMINI PODURI este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici și polipropilenă atactică. Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10°C) și stabilitatea formei la cald (120°C). Această se reflectă în creșterea funcționalității în timp.

Membrane cu o ridicată rezistentă la îmbătrânire termică și cu optimă stabilitate de formă la cald, sunt aplicabile în orice zonă climatică și în special în țările cu clima caldă. O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu clima aspră. Acest compound, datorită formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil împotrivă îmbătrânirii prin expunerea la razele UV și asigură o excelentă pedonabilitate în timpul aplicării.

Armătura folosită la membranele GEMINI PODURI este constituită dintr-un țesut nețesut de poliester, de medie densitate, ranforsat cu fibră de sticlă ce nu putrezește. Aceasta le conferă membranelor  o stabilitate dimensională excelentă ce împiedică retragerea stratului impermeabil  chiar și pe suprafețele cu un înalt grad de solicitare termică.

Armătura are proprietăți mecanice ridicate cum ar fi rezistență la tracțiune, alungirea și rezistența la rupere cu capacitatea semnificativă de absorbție a mișcării datorită solicitărilor structurale mari, care pot fi stabilizate cu elemente de fixare mecanice în zonele expuse la vânturi puternice, suportă traficul pietonal cât și încărcătură statică.

 1-Substrat sau strat intermediar 
 2-Strat final 
 5b-Strat final protejat cu balast 
 9-Membrane pentru structuri rutiere, poduri, viaducte 
   

UNI EN 14695 "Membranele bituminoase pentru hidroizolarea punților punților de beton și a altor suprafețe de beton supuse traficului" după amorsare prin utilizarea "General Rapid Primer" sau "General Bridge Primer".