Bariere de Radon

GEMINI ANTIRADON PLUS

Cere informații

Gemini Antiradon Plus -10°C sunt membrane special concepute pentru a preveni infiltrarea radonului din subteran. Datorită armăturii din aluminiu, ranforsat cu fibră de sticlă, aceste membrane sunt ideale pentru acoperirea fundațiilor, garantând o rezistența excelentă la pătrunderea RADONULUI


Compound-ul membranelor GEMINI ANTIRADON PLUS  este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici, polipropilenă atactica cu porozitate redusă, ceea ce face membrana impermeabilă la RADON. Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) și stabilitatea formei la cald (120 °C). Aceasta se reflectă în creșterea funcționalității în timp.

Membrane cu o ridicată rezistență la îmbătrânire termică și cu optimă stabilitate de formă la cald, sunt aplicabile în orice zonă climatică și în special în țările cu clima caldă și pe acoperișurile izolate termic. O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu clima aspră. Acest compound are de asemenea un comportament remarcabil împotriva îmbătrânirii prin expunerea la razele UV și asigură o excelentă pedonabilitate în timpul aplicării.

Armătura folosită la membranele GEMINI ANTIRADON PLUS -10°C este constituită dintr-un țesut nețesut fibră de sticlă ce nu putrezește, ranforsat cu folie din aluminiu. Aceasta le conferă membranelor  o caracteristică specială de barieră totală la RADON.

 Această armatură  le conferă membranelor  o stabilitate dimensională excelentă ce impiedică retragerea stratului impermeabil,  chiar și pe suprafețele cu un înalt grad de solicitare termică. 

 7a-Membrane în multistrat destinate impiedicării urcării umiditătii din sol