Caracteristică principală a membranelor Gemini Vapor ALU este armătura în totalitate din aluminiu, ceea ce le face potrivite pentru aplicații ca barieră de vapori, in conformitate cu UNI EN 13970.


Compound-ul membranelor GEMINI VAPOR ALU este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici și polipropilenă atactica. Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10°C) și stabilitatea formei la cald (120°C). Aceasta se reflectă în creșterea funcționalității în timp.

Membrane cu o ridicată rezistență la îmbătrânire termică și cu optimă stabilitate de formă la cald, sunt aplicabile în orice zonă climatică și în special în țările cu climă caldă și pe acoperișurile izolate termic. O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu climă aspră.

Armătura folosită la membranele GEMINI VAPOR ALU  este constituită dintr-o folie de aluminiu ce asigură impemeabilizarea totală la vaporii de apa.

Aceste membrane asigură o protecție ascunsă, ele fiind proiectate pentru a păstra caracteristicile funcționale ale termoizolației, prevenind infiltrarea vaporilor din mediul intern în sistemul de termoizolație.

 8 - Membrane pentru controlul vaporilor 
 Produs testat conform standardului UNI EN 13970.