Membranele GEMMA RAME sunt membrane bituminoase cu compound SBS, ranforsate cu o folie gofrată de cupru. Sunt recomnadate proiectelor de fațade sau învelitori la vedere, pentru o valoare estetică ridicată a construcțiilor. 


Compound-ul membranelor GEMMA RAME este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-25°C), și elasticitatea (2000% alungire la rupere). Acești doi parametri sunt determinanți pentru rezistența la îmbătrânirea termică și rezistența la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflectă în creșterea funcționalității în timp a acestuia. 
  Rezistența mărită la fisurare determină aplicabilitatea acestor membrane în orice zonă climatică și pe acoperișurile puternic solicitate. O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării. Protecția metalică a membranei evită expunerea directă la acțiunea razelor UV asupra compoundului, care altfel s-ar deteriora. 

Armătura folosită la membranele GEMMA RAME este constituită din fibră de sticlă ranforsată, ce nu putrezește. Aceasta le conferă membranelor  o stabilitate dimensională excelentă ce împiedică retragerea stratului impermeabil, formarea faldurilor sau cutelor pe suprafața hidroizolației.

 Membranele GEMMA RAME sunt acoperite de o folie de cupru gofrată, ce asigură proiectelor și o valoare estetică.

2 - Strat final