PHOENIX FC MINERAL sunt o gama de  o membrane caracterizate de o optimă rezistență la îmbătrânire termică, prelungind astfel durata de viață a sistemului hidroizolator. Sunt ideale pentru aplicațiile în zonele cu clima caldă, pentru acoperișuri termoizolate.


Compound-ul membranelor PHOENIX FC MINERAL  este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici și polipropilenă atactica (APP). Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-20°C) și stabilitatea formei la cald (140°C). Această se reflectă în creșterea funcționalității în timp.

Membrane cu o ridicată rezistență la îmbătrânire termică și cu optimă stabilitate de formă la cald, sunt aplicabile în orice zonă climatica și în special în țările cu clima caldă și pe acoperișurile izolate termic.

O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu clima aspră. Acest compound, datorită formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil împotriva îmbătrânirii prin expunerea la razele UV și asigură o excelentă pedonabilitate în timpul aplicării, proprietăți esențiale ale suprafețelor "expuse", caz în care chiar și aspectul estetic trebuie să fie impecabil.

Mai mult, compundul produselor din gama anti-grindina Hail-Shield este caracterizat printr-o formulă specifică cu performanțe excelente de rezistență la grindină, proiectată special de Laboratorul de Cercetare și Dezvoltare al General Membrane.

Armătură specială din poliester cu caracteristici de rezistență ridicată la impact cu grindina.

PROTECȚIE MINERALĂ 

    
 

2 - Strat final;  
- Monostrat fără fixare mecanică;