Uranus FC Mineral -25°C este o membrană bituminoasă cu o flexibilitate excelentă la rece aplicabilă într-un spectru larg de zone climatice pe acoperișuri puternic tensionate, datorită stabilitătii dimensionale excelente.


ompound-ul membranelor URANUS FC MINERAL este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-25 ° C) și elasticitatea. Acești doi parametri sunt determinanți pentru rezistență la îmbătrânirea termică și rezistență la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflectă în creșterea funcționalității în timp a acestuia.

 Rezistența mărită la fisurare determină aplicabilitatea acestor membrane în orice zonă climatică și pe acoperișurile puternic solitate. O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării.

Acest compound se deteriorează prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistent la expunerea la razele UV sau protecția suplimantara cu un strat din pavele, beton sau pietriș.

Mai mult, compundul produselor din gama anti-grindina Hail-Shield este caracterizat printr-o formulă specifică cu performanțe excelente de rezistență la grindină, proiectată special de Laboratorul de Cercetare și Dezvoltare al General Membrane.

Armătură specială din poliester cu caracteristici de rezistență ridicată la impact cu grindina.

PROTECȚIE MINERALĂ 

    
 

2 - Strat final;  
- Monostrat fără fixare mecanică;