Broof Fire Protection

PHOENIX SUPER MINERAL Broof(T2)

Cere informații

Membranele bituminoase Phoenix Super Mineral - 35°C cu compound APAO combină rezistența ridicată la temperaturi și calităţile înalte ale flexibilităţii la rece într-o rezistenţă extraordinară la imbătranirea cauzată de razele UV.


Compound-ul membranelor PHOENIX SUPER MINERAL este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO). Acești polimeri speciali elasto-termoplastici sunt compuși dintr-un terpolimer de etilenă, propilenă și 1-butenă, care are un puternic grad de compatibilitate cu bitumul; calitățile sale specifice sunt evidențiate de trei indicatori: rezistență la îmbătrânirea termică, flexibilitatea la rece (-35 °C), inferioară compound-ului modificat SBS si stabilitatea formei la cald (140 °C), superioară compound-ului modificat SBS.  
  
 Rezistența extraordinară la îmbătrânirea termică a acestui compound se reflectă în creșterea funcționalității în timp. Membranele PHOENIX SUPER MINERAL sunt aplicabile în orice zonă climatică și în special pe acoperișurile cu o izolare termică mare. 
  
 O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării, care este o caracteristică importantă în zonele cu climă aspră. Acest compound, datorită formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil împotriva îmbătrânirii prin expunerea la razele UV și asigură o excelentă pedonabilitate în timpul aplicării, proprietăți esențiale ale suprafețelor "expuse", caz în care chiar și aspectul estetic trebuie să fie impecabil. Compound-ul, ca și comportament după îmbătrânirea termică, nu suferă nici o degradare fie a flexibilității la rece fie a stabilității formei la cald.  
  
 Acest produs este certificat DVT 0004/10. 

Armătura folosită la membranele PHOENIX SUPER MINERAL este constituită dintr-un țesut nețesut de poliester cu fir continuu (spunbond), de înaltă densitate, ranforsat cu fibră de sticlă, cu un comportament izotrop, ce nu putrezește. Această armătură este definită ca "compozite", deoarece combină caracteristicile mecanice excelente, cum ar fi rezistența la tracțiune, alungirea și rezistența la rupere a poliesterului cu calitatea excelentă de stabilitate termică a fibrei de sticlă. Această le conferă membranelor o stabilitate dimensională excelentă ce împiedică retragerea stratului impermeabil chiar și pe suprafețele cu un înalt grad de solicitare.

Armătura are proprietăți mecanice ridicate ce conferă membranelor capacitatea semnificativă de absorbție a mișcării datorită solicitărilor structurale mari, care pot fi stabilizate cu elemente de fixare mecanice în zonele expuse la vânturi puternice, sau să suporte greutatea unui strat de protecție ca strat final la hidroizolarea acoperișurilor.

 

PROTECȚIE MINERALĂ   
  

2 - Strat final;  
3 - Monostrat;