Avantaje și beneficii pentru acoperiș

 UȘOR​

 7.3 kg reprezintă greutatea modulului, la care se adaugă greutatea impermeabilizării, fiind cu 70% mai usor decat un modul traditional.

SISTEM FOTOVOLTAIC INTEGRAT

Sistemul, complet integrat cu acoperișul, este adecvat pentru clădirile supuse restricțiilor de peisaj.

FLEXIBIL

Aceasta devine o parte integrantă a acoperișului și, datorită acestei flexibilităti, se adaptează la orice tip de structură, cum ar fi acoperișurile boltite sau geometrii mai complexe.

PIETONAL

Rezistența la trafic ușor este o cerintă fundamentală, atât pentru fazele de instalare, cât și pentru fazele viitoarei întrețineri de rutină a acoperișului fotovoltaic.

SIGUR IN CAZ DE INCENDIU

Sistemul General Solar PV este în conformitate cu prevederile directivelor de prevenire a incendiilor.

FĂRĂ GAURI, CADRE SAU BALAST PE ACOPERIS

Sistemul  General Solar PV nu necesită găuri sau balast pe acoperiș. Absența ramelor evită supraîncărcările structurii și eforturile datorate extracției vântului (efectul de velă).

FĂRĂ STICLĂ

 O caracteristică esentială pentru utilizarea în acoperiș care, spre deosebire de sticlă, asigură un comportament complet antireflexiv al modulului.

REZISTENT LA GRINDINĂ

Sistemul a trecut testul de rezistență la grindină fără a prezenta nicio deteriorare funcțională sau modificări ale performanței producției (IEC 61215).

FUNCȚIE DE AUTO-CURĂTARE  

Suprafața specială  permite, prin scurgerea simplă a apei, o curătare generală a modulului fotovoltaic

VITEZA DE INSTALARE

Metoda de aplicare rapidă vă permite să instalați o cantitate mai mare de kWp în același timp, comparativ cu sistemele tradiționale.

 

GARANTIE

General Membrane oferă o garanție de 12 ani la defectele produsului (panou fotovoltaic) si 25 de ani garantie pentru productie de energie.