Modul impermeabil fotovoltaic

General Solar PV este un modul flexibil si usor, ce poate fi instalat pe acoperisuri ce nu suporta greutatea sistemelor fotovoltaice traditionale.

Tehnologia  Mono Arc – o solutie inovatoare cu film flexibil si subtire  cu Siliciu Monocristalin are multiple avantaje:

1. Eficienta: deoarece panourile solare monocristaline au cel mai înalt grad de puritate a siliciului, acestea sunt și cele mai eficiente. Rata de rentabilitate (cantitatea de energie sub formă de lumină solară care este convertită în energie electrică) este foarte mare și se situează de obicei în jurul valorii de 20%.

2. Dimensiuni reduse: panourile monocristaline au cea mai mare putere de ieșire, ele necesită, de asemenea, mai puțin spațiu pentru a obține aceeași putere decât alte tipuri.

3. Durabilitate: panourile solare monocristaline tind să reziste mai mult și să aibă performanțe mai bune decât un panou solar policristalin clasificat în aceeași categorie în condiții de intensitate solară mai mică și temperaturi mai scăzute.

Modulul fotovoltaic impermeabil GENERAL SOLAR PV MONO ARC este disponibil in varianta cu dimensiunile 2054 x 1093 mm si necesita aproximativ 6 mp de suprafata pentru a instala 1 kW varf pe un acoperis.