Modul impermeabil fotovoltaic

General SOLAR PV FLEX folosește celulele solare în CIGS (diselenide de cupru din indiu galiu) cu un coeficient de absorbție mai mare decât orice alt emiconductor existent. De fapt, 1μm de material este suficient pentru a absorbi mai mult de 90% din lumina soarelui. În plus, celulele solare subțiri au un coeficient de temperatură relativ scăzut (-0,40%), iar orice creștere de temperatură de 1 ° C va avea ca rezultat o scădere a eficienței conversiei de 0,40%.

Potrivit unei evaluări realizate de diverse studii, atunci când temperatura ambientului este de 28°C, temperatura de funcționare a panoului solar va fi de pană la 75°C. Atunci când temperatura exercitată la nivelul acoperișului este de 60-75°C sau în cazul unei puteri nominale mai mari, celulele solare subțiri au o putere de 10-12% mai mare decât celulele solare cristaline. Acestea sunt motivele pentru o productivitate mai mare în anul General SOLAR PV FLEX comparativ cu sistemele tradiționale poziționate în aceleași condiții.  
    
 Modulul fotovoltaic General SOLAR PV FLEX  este disponibil în versiunea cu dimensiunile 2598 x 1000 mm și are nevoie de 7,1 metri pătrati de suprafată pentru a instala 1 kw pe acoperiș.