Broof Fire Protection

URANUS FC MINERAL BROOF(T2)

Cere informații

Uranus FC Mineral -25°C este o membrană bituminoasă cu o flexibilitate excelentă la rece aplicabilă într-un spectru larg de zone climatice pe acoperișuri puternic tensionate, datorită stabilitătii dimensionale excelente.


Compound-ul membranelor URANUS FC MINERAL Broof(T2) este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un conținut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calitățile sale specifice sunt evidențiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-25 ° C) și elasticitatea. Acești doi parametri sunt determinanți pentru rezistență la îmbătrânirea termică și rezistență la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflectă în creșterea funcționalității în timp a acestuia.

Rezistența mărită la fisurare determină aplicabilitatea acestor membrane în orice zonă climatică și pe acoperișurile puternic solitate. O flexibilitate la rece excelentă permite adaptarea ușoară a membranei în timpul instalării.

Aditivul ignifug permite acestor membrane să contracareze acțiunea focului extern fără a compromite caracteristicile tehnice.

Armătura folosită la membranele URANUS FC MINERAL Broof(T2) este constituită dintr-un țesut nețesut de poliester cu fir continuu (spunbond), de medie densitate, ranforsat cu fibră de sticlă ce nu putrezește. Aceasta le conferă membranelor o stabilitate dimensională excelentă ce împiedică retragerea stratului impermeabil chiar și pe suprafețele cu un înalt grad de solicitare termică.

Armătura are proprietăți mecanice ridicate cum ar fi rezistență la tracțiune, alungirea și rezistentă la rupere cu capacitatea semnificativă de absorbție a mișcării datorită solicitărilor structurale mari, care pot fi stabilizate cu elemente de fixare mecanice în zonele expuse la vânturi puternice, sau să suporte greutatea unui strat de protecție ca strat final la hidroizolarea acoperișurilor.

  

PROTECȚIE MINERALĂ 

    
 

 

 2 - Strat final;  
 3 - Monostrat.